Uutisia

["error","An access token is required to request this resource."]
1 year ago
Rikollisjengi varastanut kymmeniä tuhansia euroja näpyttelemällä hyvityksiä maksulaitepäätteisiin

Ohhoh

Liikuteltavat korttimaksulaitteet on syytä pitää tiskin takana, kehottaa maksukorttiyhtiö Netsin kaupallinen johtaja Sami Toivonen.

1 year ago
10 kysymystä tietosuoja-asetuksesta

Ensimmäinen rekisteriseloste asiakkaalle tehty ja valmiina lisättäväksi kotisivuille. Vielä toimintaohjeet mukaan.

Yrityksissä ja muissa yhteisöissä, joissa käsitellään henkilötietoja, ryhdytään soveltamaan tietosuoja-asetusta 25.5.2018 lähtien. Olethan varautunut?

1 year ago
Vuodenvaihteen juhlien oikeinkirjoitusvinkit | Kielitohtori

Terveisiä joulukorttipajasta. Ahkerimmat piirsivät ja saivat upeita digikortteja, joita sitten saatte ihailla lähempänä joulua. Digiaskarteleminenkin voi olla rentouttavaa. Tässä vielä linkki ... See more

Kun talven juhlasuma taas lähestyy, moni pohtii juhlapäivien nimien oikeinkirjoitusta. Tässä Kielitohtorin tietopaketti aiheesta. Löydät samat vinkit kuvamuodossa täältä.

1 year ago
Valheenpaljastaja: Näin tunnistat feikkiprofiilin

Muutama hyvä vinkki.

Pyrkiikö epäilyttävä tyyppi kaveriksesi Facebookissa? Vaivaavatko trollit Twitterissä? Näin selvität muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, onko kyseessä feikkiprofiili.

1 year ago
Mistä ilmaisia kuvia löytää – 7 parasta kuvapankkia

Näistä kuvapankeista saat kuvitukseen ilmettä.

Kaipaatko sisältöjesi piristykseksi kuvitusta? Tässä 7 parasta kuvapankkia, joista voit napata ilmaisia kuvia verkkosivuillesi. Tutustu heti!

1 year ago
Opi ja tee Excelillä

Hei, löytyipä aarre tietokoneen arkistosta jaan sen tänne jos vaikka juuri joku etsii ratkaisua Excelillä.

https://youtu.be/IixaMJtuDpc

Laskulomake Excelillä vuodelta 2012 ja vielä kurantti.

1 year ago
Vaihdan operaattoria ja kotisivujen alustaa - Dinopro

"Joskus pitäis toisinaan sitten taas ei" lainaus Somerjoelta. Mikäli juuri nyt olet tekemässä isoa remonttia kotisivuihin niin lue blogini, kirjoitin omista tunteellisista remonteista ... See more

Nyt riittää vaihdan operaattoria ja kotisivujen alustaa. Mulle ei enää pottuilla. Mitä on hyvä ottaa huomioon, kun tekee isoja muutoksia sivuille? Olen vaihtanut useaan kertaa operaattoria ja ... See more

1 year ago

http://www.webhotellivertailu2.fi/

Tässä faktaa sivujen latautumisnopeuksista. Jos sivustot eivät avaudu nopeasti 61 % siirtyy kesken pois. Mun operaattori on 11. Katso Löydätkö omasi ... See more

1 year ago
Digitreenit: Lähimaksaminen yleistyy vauhdilla – joko sinä käytät sitä?

Tiedätkö sinä lähimaksusta meneekö se tilin debet vai kredit puolelta? Voitko Sinä itse valita milloin korttia voi käyttää nettiostoksiin?

Pankkikorttien lähimaksut ovat turvallisia. ... See more

Kätevää ja nopeaa! Lähimaksuominaisuus on lähes kaikissa uusissa maksukorteissa. Mitä lähimaksu tarkoittaa ja miten se toimii?

« 2 of 3 »