Mitä ihmeen sisältöä?

Mitä ihmeen sisältöä? Pitäisi uudistaa tai luoda kokonaan uutta verkkosisältöä. Raha-asiat rempallaan, kotona sotkuista, mutta aivot sutii tyhjää ja on lamaantunut olo.  Ajatukset pomppii, on vaikea keskittyä ja saada aikaiseksi uutta raikasta materiaalia saatikka, että jaksaisi tehdä jotain muille retuperällä oleville asioille. Punainen lanka, jota voisit seurata, on kadonnut ja kaikki tympii ja tökkii.

Aivojen tuuletus auttaa luomaan uutta.

Mikäli uskallat kokeilla jotain uutta ja olet valmis haastamaan itsesi ja totutut työskentelytavat, autan Sinua. Yhdessä vaikeat ja jopa mahdottomat asiat selkeytyvät ja saadaan kuin itsestään ihan uutta särmää verkkosivuille ja someen.
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella!

Mistä löytyisi energiaa ja motivaatiota tarttua asioihin?

Some – ja verkkojulkaisuihin ideoita, kuvia ja tekstiä kannattaa etsiä erilaisista paikoista. Uutta virtaa voi löytyä metsässä kävellen, laivalla risteillen tai verkosto tapahtumassa. Jos olet jumissa, etsi inspiraatiota siis ihan muualta, kuin työhuoneelta koneen äärestä.  Metsäkävelyllä ajatukset kirkastuvat ja verenpaine laskee tai hauskassa seurassa voit saada juuri sen oivalluksen, jolla pääset alkuun. Jos päätät tuulettaa aivojasi, niin pyydä mut mukaan.

Sparrausta tarvitsee

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Sovitaan tapaamisaika ja kääritään hihat. Täältä tullaan.

Jos kuulet sanovasi: “mä niin tarvitsen verkkosisältö sparrausta”, täytä alla oleva lomake ja lähetä. 


Olen tuskaillut omien verkkosisältöjen kanssa.

Asiakkaan sisällöt ja tarpeet vievät välillä mun mehut. Voin siksi hyvin asettua jokaisen yrittäjän tai markkinoijan saappaisiin ja ymmärtää, kuinka vaikeaa markkinointi omalle yritykselle voi olla.

Onneksi olen löytänyt hyviä menetelmiä ja kehittänyt tarpeeseen työkaluja, joita testaan aina ensin itselleni.

Kun aloitat kirjoittamaan uutta verkkojulkaisua kotisivuille, blogiin tai someen, tässä avuksi alla olevasta linkistä Opi ja tee – verkkotekstiä -ohjeet. Etene ohjeiden mukaisesti, ainakin ekalla kerralla. Olen huomannut, että parasta tekstiä syntyy, kun yhdistelet eri kohdat.

Opi ja tee verkkotekstiä -työkirja

Yhdessä voidaan jalostaa sisältöä eteenpäin, visualisoida, luoda uutta tai uudistaa jo olemassa olevaa verkkosisältöä.

Hyödynnän taitojani, joita on kertynyt erilaisissa It-haasteissa: yrityksissä, oppilaitoksissa ja  lisäksi työskennellen lukemattomia tunteja tietokoneella. Autan Sinua julkaisemaan parempia verkkosisältöjä ja siten edistämään liiketoimintaasi.

Sparraan yrittäjiä vekkovelhoiksi

Sovitaan tapaaminen pikaisesti ja sitten kääritään hihat. Yhden tapaamisen hinta on 58 € sis. alv 24% jo parissa tunnissa saamme suunniteltua verkkoihmeitä ja viiden kerran setti 200 € sis. alv 24% saamme tehtyä kunnon aikataulutuksen ja monta postausta varastoon.

Nähdään!