Mitä ihmeen sisältöä?

Mikäli uskallat kokeilla jotain uutta ja olet valmis haastamaan itsesi ja totutut työskentelytavat, tämä on juuri Sinulle. Yhdessä vaikeat ja jopa mahdottomat asiat selkeytyvät ja saadaan, kuin itsestään ihan uutta särmää verkkosivuille ja someen.

Mistä löytyisi energiaa ja motivaatiota tarttua asioihin?

Mitä ihmeen sisältöä? Pitäisi uudistaa tai luoda kokonaan uudet kotisivut. Koronan myötä voivat raha-asiat olla rempallaan, kotona sotkuista ja itsellä lamaantunut olo.  Kotona työskennellessä keskeytykset vievät ajatukset karkuteille, on vaikea keskittyä ja saada aikaiseksi mitään uutta ja raikasta materiaalia. Punainen lanka, jota voisit seurata, on kadonnut, ei hätää etsitään se yhdessä.

Jos kuulet sanovasi: “tarvitsen verkkosisällön tekoon sparrausta”, täytä alla oleva lomake ja lähetä. Helppoa ja hauskaa. Sovitaan tapaamisaika ja kääritään hihat. Täältä tullaan.

Olen tuskaillut omien verkkosisältöjen kanssa.

Asiakkaan sisällöt ja tarpeet vievät välillä mehut. Voin siksi hyvin asettua jokaisen yrittäjän tai markkinoijan saappaisiin ja ymmärtää, kuinka vaikeaa markkinointi omalle yritykselle joskus on. Tässä alla on ladattavaksesi työkirja, jonka avulla pääset alkuun.

Opi ja tee verkkotekstiä -työkirja:
Dinopro 1 – 10.docx

Yhdessä voidaan jalostaa sisältöä eteenpäin, visualisoida, luoda uutta tai uudistaa jo olemassa olevaa verkkosisältöä. Hyödynnän taitojamme ja osaamista, joita on kertynyt erilaisissa It-haasteissa: yrityksissä, oppilaitoksissa ja  lisäksi työskennellen lukemattomia tunteja tietokoneella. Autamme Sinua julkaisemaan parempia verkkosisältöjä ja siten edistämään liiketoimintaasi.

Nähdään!