Kotisivut

Jos tuotat sisältöä harvakseltaan, se saattaa tuntua vaikealta ja aikaa kuluu liikaa. Verkkosisällöissä ja alusta-asioissa on hyvä pyytää apua ammattilaiselta. Koska sivustot tehdään aina muiden kuin itsensä luettavaksi ja katsottavaksi, on tärkeää miettiä, mitä niillä tavoitellaan. Ylimääräisestä silmäparista ei ole koskaan haittaa.

Seuraatko sivustojen kävijämääriä ja tiedätkö löytävätkö asiakkaat haluamansa nopeasti? Sivustosi kävijöitä seuraamalla saadaan tietoa mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita, mitä pitää korjata ja mitä kannattaa kehittää. Seurantamittarit tehdään konkreettiseksi ja raportit selkeästi luettaviksi.

Vanhat ja väärät tiedot saavat asiakkaat klikkaamaan itsensä pois sivustolta. Tarkoituksenmukaiset kuvat antavat mietityn ja harkitun kuvan yrityksestä. Ei ole turhaan sanottu, että verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti. Minkälaisen käyntikortin sinä ojennat? 

Kannattaa tehdä hyvää sisältöä ja miettiä, milloin käyttää markkinointiin rahaa. Verkkosisältöjen päivittäminen on tärkeää, koska niin voit saada lisää klikkauksia ja kävijät ostamaan yrityksesi palveluita. Hyvä verkkosisältö on  edullisin tapa markkinoida yritystäsi ja esitellä myytäviä tuotteita.

Olemme auttaneet useita yrityksiä sisältöjen luomisessa ja haluamme auttaa nyt Sinua.

Kiinteän hintaan  58€ + alv 24% / tunti. Ota yhteyttä täyttämällä lomake.