Ideasta verkkoon

Kampanjahintaan 58€ + 24% alv / tunti, tilaa tästä täyttämällä lomake.

Jos sinulla on idea etkä tiedä, mistä aloittaa, niin silloin kannattaa täyttää lomake ja me riennämme apuun. Saat ideoita sisältöön, joita voit täydentää, muokata tai kommentoida. Hiomme yhdessä niistä parhaat tekstit ja kuvat. Ideasta verkkoon on oikea valinta Sinulle, kun voit tehdä osan itse ja teettää hankalimmat työt ammattilaisella.

Mikäli sinulla on jo ajatus tai jo raakatekstiä, muokkaamme sen verkkoon sopivaksi ja optimoimme myös kuvasi että videosi verkoon. 

Voimme ideoida sisältöä ja lisäksi luoda sivustollesi seurantaa, josta pääset näkemään kävijämäärät ja mistä he ovat kiinnostuneita. Tieto auttaa parantamaan yrityksesi palveluita ja lisäämään asiakastyytyväisyyttä.  

Yhteistyöstä on hyötyä, sillä monta silmäparia näkee enemmän. 

Dinopron kokemuksena on monet verkkosisällöt, erilaiset ulkoasu toteutukset, laaja It-alan kokemus ja WordPress alustan osaaminen. Lisäksi pystyt käyttämään samaa sisältöä eri medioissa ja yhdistämään somen ja kotisivut.  

Me Dinoproossa kiinnitämme paljon huomioita turvallisuuteen ja virustorjuntaan. luonnollisesti henkilötietosi on myös meillä turvassa GDPR- asetusten mukaisesti.