Yhteistyöalusta Konsti

Konsti sopii valmentajille ja hallitustyöskentelyyn, koska se yhdistää toimijat eri organisaatioista.

Hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä uudella teknologialla toimivan valmiin ratkaisun, joka helpottaa viestintää ja vuorovaikutusta. Hallitustyöskentelystä tulee motivoivampaa ja läpinäkyvää kaikille työskentelyyn osallistuville.

Konsti-yhteistyöpaketti sisältää:

  • verkossa olevan pilvipalvelun
  • yhteisen kalenterin, yhdessä ja yksin tehtävät tiedostot, keskustelut, yhteisen ja oman arkiston
  • vuorovaikutuksen kanavan
  • mitattavissa olevan hyödyn
  • käyttäjäkoulutuksen, arkistorungon ja helpdesk-tuen

Yrittäjyys ja yhteisön voimaKonsti on pilotoitu useilla tahoilla, esim. Luksian Skills-oppisopimuskeskuksen valmennuksessa, matkailualan opiskelijoiden käytössä, yrittäjyys 10 -opinnoissa ja Helsingin Yrittäjänaiset ry:n hallitustyöskentelyssä vuosina 2013-14. Saatujen palautteiden ja kokemusten perusteella kehitystyötä jatketaan.

Konsti helpottaa yhteistyötä ja vapauttaa eri organisaatioista tulevien osallistujien energiat puhaltamaan yhteiseen hiileen ja pääsemään parempiin tuloksiin.

Yhdessä on helpompaa päättää miten toimimme, jotta hyvät asiat ovat jatkossakin kanssamme. Ota  käyttöösi yhteistyöalusta Konsti, se on heti valmis palvelemaan verkostoasi.  Kiinnostuitko?

Kuinka verkossa yhdessä työskentely voi auttaa tai nopeuttaa projektien valmistumista? Auttaisiko se jos saisit nähdä omaan työhösi liittyvät tiedostot siellä missä milloinkin työskentelet? Nopeuttaisiko se, että kolleegat, joiden panosta tarvitset oman työsi edistymiseen voivat lisätä tai kommentoida suoraan tiedostoasi? Toisin sanoen ei enää sähköpostilla lähetettäviä hajanaisia tiedostoja vaan ajantasainen arkisto kaikkien osallistujien käytössä siellä missä tarvitaan ja silloin kun tarvitaan.

Dinopro valmentaa tieto-ja viestintätekniikaa ja edistää innovatiivista verkkotyöskentelyä.

Tehdään yhdessä verkkoihmeitä!