Opi ja tee -markkinoinnin työpaja

Kuinka saat näkyvyyttä verkossa ja lisää sopivia asiakkaita?

Yrittäjä tiedätkö kuka osaa parhaiten kertoa yrityksestäsi ja tuotteistasi / palveluistasi? Onko verkkokirjoittaminen Sinusta peloittavaa? Mietitkö ja suunnittelet, mutta et vielä ole markkinoinnut. Tartu nyt toimeen ja aseta yrityksesi verkkomarkkinoinnille tavoite esim. 10 uutta sivulla käyntiä päivässä, lisää kauppaa, brändille näkyvyyttä jne.

Sinun ei siis tarvitse tietää vielä mitään hakusanoista, verkkoteksteistä, kuvista tai medioista. Olet asettanut itsellesi tavoitteen ja se riittää.

Ota mukaan verkkoon yhteensopiva laite ja tule mukaan. Työpajaan mahtuu kerrallaan kuusi seppää, joten varaathan heti paikkasi alla olevalla lomakkeella tai soittamalla Tuula Maunula 0400 700 519.

Opi ja tee -markkinointia työpajat

Kesto 2 iltaa ja verkkokeskustelua:
ke 14.6. kello 14 – 18
ke 21.6. kello 14-18

Hinta 150 € + alv 24% sisältää 2 lähitapaamista 4t/krt ja verkkokeskustelut. Apunasi on työkirja, jonka avulla sanoma selkeytyy ja on helppoa kertoa tuotteista ja palveluista. Mikä parasta säästät markkinointirahaa.

  1. Myy ja markkinoi Facebookissa
  2. Luo hakusanat ja verkkotekstit
  3. Optimoi kuvat
  4. Julkaise Facebook yrityssivulla ja jaa julkaisu ryhmässä
  5. Markkinointibudjetti, aikataulutukset ja kävijäseuranta

Ota mukaasi oma laite, jonka voi yhdistää nettiin, käytössä on wlan-yhteys.

Näissä työpajoissa on vain kuusi osallistujaa. Tavoitteena on tehdä ryhmätöitä yrityksen ja tuotteen hakusanojen ideariihessä, keskustella verkossa ja kommentoida yhdessä julkaisuja.

Osallistujilla on käytössään Konsti-verkkoalusta, joten myös lähivalmennusten välissä saat palautetta ja vastauksia kysymyksiisi.

Ilmoittaudu mukaan ja Opi ja tee markkinointia yrityksesi tarpeeseen.