Verkkoalusta

Verkkoalusta Konsti yhteistyöhön verkossa

Mikä on tärkein – uusi asia, jonka haluamme porukalla saada aikaan? – mitä konkreettista haluamme saada yhdessä toteen? Kun ryhmä ihmisiä työskentelee yhdessä, jossain vaiheessa tulee se hetki,  että tapaamisia ei ole riittävästi.  Mitä pitää tehdä, että tavoitteisiin kuitenkin päästään?

Yhteistyöalusta Konsti on ratkaisu projektityöhön, valmennukseen tai hallitustyöskentelyyn.

Konstista hyötyvät yhteisöt, jotka haluavat järkiperäistää työskentelyään. Esimerkiksi yhdessä muokattavat tiedostot ja arkistot ovat samassa paikassa kaikkien käytössä. Päättäjät voivat keskustella ennen kokouksia pilvipalvelun foorumilla ja säästää kokousaikaa. Konstin avulla hajanaisen sähköpostiaineiston sijaan on yksi ajantasainen aineisto helposti saatavilla ja kommunikointi yksinkertaistuu.

Konsti sopii valmentajille ja hallitustyöskentelyyn, koska se yhdistää toimijat eri organisaatioista.

Hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä uudella teknologialla toimivan valmiin ratkaisun, joka helpottaa viestintää ja vuorovaikutusta. Hallitustyöskentelystä tulee motivoivampaa ja läpinäkyvää kaikille työskentelyyn osallistuville.

Konsti on kokonaispaketti yhteistyöhön, joka sisältää:

  • verkossa olevan pilvipalvelun
  • yhteisen kalenterin, yhdessä tehtävät tiedostot, keskustelut ja yhteisen arkiston
  • vuorovaikutuksen kanavan
  • mitattavissa olevan hyödyn
  • käyttäjäkoulutuksen, arkistorungon ja helpdesk-tuen

Yrittäjyys ja yhteisön voima

Konsti on pilotoitu useissa valmennuksissa, esim. Luksian Skills-oppisopimuskeskuksen valmennuksessa, matkailualan opiskelijoiden käytössä, yrittäjyys 10 opinnoissa ja Helsingin Yrittäjänaiset ry:n hallitustyöskentelyssä vuosina 2013 – 2014. Saatujen palautteiden ja kokemusten perusteella kehitystyötä jatketaan.

Konsti helpottaa yhteistyötä ja vapauttaa eri organisaatiosta tulevien osallistujien energiat yhteiseen hiileen puhaltamiseen ja parempiin tuloksiin.

Kuinka verkossa yhdessä työskentely voi auttaa tai nopeuttaa projektien valmistumista? Auttaisiko se jos saisit nähdä omaan työhösi liittyvät tiedostot siellä missä milloinkin työskentelet? Nopeuttaisiko se, että kolleegat, joiden panosta tarvitset oman työsi edistymiseen voivat lisätä tai kommentoida suoraan tiedostoasi? Toisin sanoen ei enää sähköpostilla lähetettäviä hajanaisia tiedostoja vaan ajantasainen arkisto kaikkien osallistujien käytössä siellä missä tarvitaan ja silloin kun tarvitaan.

Yhdessä on helpompaa päättää miten toimimme, jotta hyvät asiat ovat jatkossakin kanssamme? Ota  käyttöösi toimiva yhteistyöalusta Konsti, se on heti valmis palvelemaan verkostoasi.

Tehdään yhdessä verkkoihmeitä!

Google+                    Facebook