Pilviarkisto

Pilviarkiston tekeminen vierihoitona!

Saat 15 Gt ilmaista talletustilaa ja  tiedostosi ovat käytettävissä tietokoneesta riippumatta. Voit jakaa tiedoston helposti yhteistyökumppaneillesi ja  käytössäsi ovat myös toimistosovellukset pilvessä. Edullisemmin kuin olisit ikinä voinut kuvitella.

Kamppanja hinta 350 € + alv 24%. Helposti luonasi opastaen ja tehden (kesto 2 t), jona aikana olet saanut ideasta kiinni ja pystyt kasvattamaan arkistoasi. Tiedostojen jakaminen ja luominen on helppoa. Soita ja varaa aika 0400 700 519 / Tuula.

Huom! tarjous voimassa elokuun 2017 asti.

Helppoa! muista kuitenkin salasanat ja tietoturva.
Helppoa! muista kuitenkin salasanat ja tietoturva.

Miksi kannattaa tehdä pilviarkisto?

Pilvipalveluiden myötä voit siirtyä uuteen työkulttuuriin, jossa töitä voi tehdä paikasta riippumatta. Työkulttuuri tässä tarkoittaa nimenomaan joustavampaa työskentelyä. Sitä on esimerkiksi se, että pääset älypuhelimellasi tarkastelemaan tiedostoja tai vaikka näyttämään tuote-esityksen asikkaallesi. Voit ottaa puhelimellasi kuvan ja ladata sen arkistoon. Kuva on käytössäsi millä tahansa laitteella ilman siirtoja ja latauksia muistitikulta.

Tietoturva-asiat ja varmuuskopiot saat järjestykseen helpommin kuin luulitkaan. Sinun ei tarvitse olla enää huolissasi tietokoneen rikkoutumisesta tai tiedostojen katoamisista. Vapauta itsesi huolista ja käytä resurssit tuottavaan työhön! Täältä lisää tietoa https://sites.google.com/view/itpt/etusivu