Ota yhteyttä

tuula_maunulapieni
View Tuula Maunula's LinkedIn profile View Tuula Maunula’s profile

Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Tehtäviä työlistalle.:*
Aloitus päivämäärä:

Kehitystyöni taustaa: Apua, nyt se tapahtui minulle, jota olin aina pelännyt. Sain kutsun Sveitsiin Leysin hienoon amerikkalaiseen hotelli– ja ravintola-alan kouluun kertomaan, kuinka me täällä Suomessa opetamme tieto- ja viestintätekniikkaa.

Osasin Excelin pivot toiminnot, suodatukset ja lajittelut 5 eri versiossa vaikka silmät sidottuna, mutta kuinka esittelen itseni ja yritykseni englanniksi. Hikikarpalot nousivat otsalleni ja näin painajaisia ”too tee to tööttitrii” kielestä.

Aikaa oli vain kolme viikkoa ja paniikki lisääntyi. Soitin kielivalmentajalle, jonka tapasin ensimmäisen kerran alkukartoituksessa ja meillä synkkasi heti. Aino ei hermostunut siitä, etten osannut aina edes suomeksikaan kertoa, mitä yritykseni tekee.

Onneksi olin suorittanut yrittäjätutkintoni, jonka aikana toiminta-ajatus oli hiottu kuntoon. Siitä lähdettiin eli my company Dinopro promotes learning by producing e-learning materials that are easy to use, due to well-defined interfaces and video clips. Dinopro´s ICT courses are based on the demands and needs that the customers have in real business life…

Englanninkielinen esitys alkoi pikku hiljaa muotoutua. PowerPoint diat ja graafisuuden hioin Sveitsissä, jossa asuin ystäväni Hannan luona.

Tälläiseen tarpeeseen kehitettiin kielivalmentajan kanssa yhdessä Esiinny englanniksi, jonka olemme nyt täydellisesti uusineet. Tuotekehitys jatkui ja syntyi Konsti helpottamaan oppimista sisällöstä ja substanssista riippumatta. Haluan auttaa myös Sinua valmentamaan verkossa ja tuottamaan sisältöä.

Olen toiminut yrittäjänä 16 vuotta tuottanut yrittäjyyden ja tieto-ja viestintätekniikan verkkomateriaaleja TTS:n, Luksian Länsi-Uudenmaan koulutusyhtymän aikuisopiskelijoiden käyttöön ja MJK- Instituutin yrittäjyysopintoihin. Olen valmentanut matkailualan opiskelijoista digiosaajia jo yli 10 v. he tietävät kuinka tehdään kotisivut, kampanjoidaan sosiaalisessa mediassa tai tehdään sähköisiä palautelomakkeita.

Koulutus:
Tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto 2013, Rastor
Tekstiä televisioon 2010, Palmia
Tiety kouluttaja sertifiointi 2007, Tieke
Tiety tietotyötutkinto 2007, Tieke
Opetus-ohjausmenetelmät 2006, Hamk
Yrittäjän ammattitutkinto 2005, MJK
Verkko-opetuksen työkalupakki 2004, AEL
Digitaalisen median asiantuntija 2003, Taik
Multimedia käsikirjoittaminen ja koostaminen AEL 2002
Laskentatoimen yo-merkonomi 1980, Leppävaaran kauppaoppilaitos
Ylioppilas, Viherlaakson lukio 1978

Goodwill työ:
Yrittäjäjärjestössä tiedottaja
OPH:n Majoitus- ja ravitsemisalan työnjohdon tutkintotoimikunta 8470  jäsen

Olen ollut mukana suunnittelemassa yhteistyömallia, jolla on toteutettu Skills-valmennettavien nettiyrittäjyys Luksia, Länsi Uudenmaan koulutuskuntayhtymässä. Se on käytössä myös järjestöissä, joissa tarvitaan pilviarkistoa ja keskustelufoorumia.

Lisäksi olen suunnitellut ja toteuttanut Uusi Osaaja-hankkeessa Yrittäjyys 10 koulutuksia Luksiassa. Minulla on vahva eOppimisen osaaminen erilaisista ympäristöistä toimimisesta ja tieto-ja viestintätekniikan osaaminen.

https://www.facebook.com/Opijatee
https://plus.google.com/+DinoproFi/posts