Hanki näkyvyyttä ja ole läsnä verkossa

Lisää verkkonäkyvyyttä ja sopivia asiakkaita

Seminaarin innoittamana päätin aloittaa yritykseni kesän ja syksyn digimarkkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen.

Menestys vaatii näkyvyyttä ja läsnäoloa verkossa

Mutta mistä voi lähteä liikkeelle? Mitä voi kertoa tuotteista ja palveluista? Missä pitää keskustella? Missä pitää näkyä? Miksi kannattaa jakaa kirjoituksia? Aloitin kirjoittamalla kuukausittain erilaisia teemoja tai tuotteita ja kohderyhmiä, alla olevan esimerkin tavoin.  Aluksi riittää pelkistetysti kuukausi tasolla, koska tarkoituksena on saada paljon kirjoitettavia aiheita. 

toukokuu →kevät hattu→ helsinkiläisille miehille noin 30 – 50 vuotiaille
kesäkuu →tuote–> kenelle kerron
heinäkuu →palvelu–> kenelle
jatka

Sen jälkeen kirjoitin jokaisesta kuukaudesta ja sen aiheesta näillä ohjeilla:

Saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka jatkat eteenpäin. Lupaan, että se on yhtä helppoa!

Johan helpotti

Nyt on kesälomalta paluu vähemmän stressaavaa. Tietenkin voin antaa aivojen työskennellä myös kesällä ja miettiä parempia ja napakampia aiheita ja kohentaa kirjoituksia. Ajastukset, jaot eri medioihin ja huoh, it’s done. Lähetän Sinulle sähköpostissa ohjeet, kuinka jatkat tästä ja teet sisältöä verkkoon helpommin.

Yrittäjä on aika tarttua toimeen

Ihan varmasti Sinulla on tärkeää sanottavaa. Tuotteesi ja palvelusi ovat hyviä, kerrotaan niistä muillekin. Ei enää jäädä sivusta seuraamaan, kun muut painelevat ohitse eri somen kanavilla.

Apua saatavilla

Kirjoitan blogeja, videoin ja postaan erilaisiin somen kanaviin. Tarpeeksi kauan harjoiteltuani saan nykyään mielenkiintoisia tarjouspyyntöjä, koska hakukoneet nostavat kirjoitukseni niin, että oikeat asiakkaat löytävät sivuilleni ja kauppaa tulee. Haluan auttaa Sinua tekemään samoin.

Verkkonäkyvyyden lisääminen

Autan Sinua luomaan sisältöä, jolla saat lisää verkkonäkyvyyttä ja löydät sopivia asiakkaita. Etsin Sinulle sopivan tavan kertoa tuotteistasi ja palveluistasi. Jatkossa voit huoletta olla oma itsesi ja kirjoittaa omilla sanoilla ystävälliseen ja rakentavaan sävyyn.

Toukokuun tarjouksena media-avustaja edullisesti

 

Ota yhteyttä, joko yllä olevalla lomakkeella tai tuula (at)dinopro.fi
Nautitaan valosta ja lämmöstä!