Markkinoi, myy ja tiedota somessa!

Tervetuloa, sisältömarkkinoinnin Opi ja tee-työpajaan.

Sisältömarkkinoinnin seuraava työpaja on syyskuussa 2017. Voit varata paikkasi täyttämällä pian ilmestyvään lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Saat sähköpostiisi työpajan tarkemmat koordinaatit ja sisällön. (Jos et halua tietoja klikkaa ilmestyvän lomakkeen oikeasta yläkulmasta punaista ristiä.)

Tavoitteena on lähteä aivan alusta ja itse tehden, koska silloin saat opit heti käytäntöön.

 

Opi ja tee työpajassa

Opit sisällön tuottamisen menetelmän, jonka avulla on helppoa kertoa omista tuotteista ja palveluista. Opit kuvien lataamista kuvapankeista ja kuvien muokkaamista sopivaksi, opit julkaisemaan ja jakamaan erilaisissa medioissa. Opit myös asettamaan markkinoinnille tavoitteet ja seuraamaan niiden toteutumista.

Ota mukaasi kannettava tietokone, jossa on netti valmiudet.

facebookTyöpajoissa isketään kädet digisaveen ja luodaan kuvitusta, hiotaan sisältöjä, testataan hakusanoja, optimoidaan kuvia ja mikä parasta saadaan uusia näkökulmia nähdä asioita asiakkaan silmin.

twitterOnnistuminen lähtee tavoitteista, joten kirkastetaan ne ja luodaan seuranta, josta selviää kuinka edetään tulevaisuudessa joko loikkien tai hyppien.

pinterestSisältö on kuningas, mutta jakaminen on kultaakin arvokkaampaa, joten kokoonnutaan varmistamaan joko ”livenä tai onlinenä”, että upeat sisällöt näkyvät netissä ja tavoitteet tulevat lähemmäksi.

 

Seuraava Opi ja tee työpaja syyskuussa 2017 teemalla markkinoi, myy ja tiedota somessa!