Konsti sopii valmentajille ja hallitustyöskentelyyn

Konsti sopii valmentajille ja hallitustyöskentelyyn, koska se yhdistää toimijat eri organisaatioista.

Yhteistyöalusta Konsti on ratkaisu projektityöhön, valmennukseen tai hallitustyöskentelyyn.

Konstista hyötyvät yhteisöt, jotka haluavat järkiperäistää työskentelyään. Esimerkiksi yhdessä muokattavat tiedostot ja arkistot ovat samassa paikassa kaikkien käytössä. Päättäjät voivat keskustella ennen kokouksia pilvipalvelun foorumilla ja säästää kokousaikaa. Konstin avulla hajanaisen sähköpostiaineiston sijaan on yksi ajantasainen aineisto helposti saatavilla ja kommunikointi yksinkertaistuu.

Hallituksen jäsenet saavat käyttöönsä uudella teknologialla toimivan valmiin ratkaisun, joka helpottaa viestintää ja vuorovaikutusta. Hallitustyöskentelystä tulee motivoivampaa ja läpinäkyvää kaikille työskentelyyn osallistuville.

Konsti on kokonaispaketti yhteistyöhön tai valmennukseen se sisältää:

  • verkossa olevan pilvipalvelun
  • yhteisen kalenterin, yhdessä tehtävät tiedostot, keskustelut ja yhteisen arkiston
  • vuorovaikutuksen kanavan
  • mitattavissa olevan hyödyn
  • käyttäjäkoulutuksen, arkistorungon ja helpdesk-tuen

Konsti on pilotoitu useissa valmennuksissa sekä oppilaitoksissa että yrityksissä. Konstin avulla on luotu tieto – ja viestintätekniikan oppaita. Se on vapauttanut materiaalin tuottajat ajasta ja paikasta riipumatta työskentelemään yhteisen tavoitteen parhaaksi. Konsti helpottaa yhteistyötä ja vapauttaa eri organisaatiosta tulevien osallistujien energiat yhteiseen hiileen puhaltamiseen ja parempiin tuloksiin.

Ota  käyttöösi toimiva yhteistyöalusta Konsti, se on heti valmis palvelemaan verkostoasi.  Kiinnostuitko? Täytä ota yhteyttä -lomake kerron, kuinka saat Konsti yhteistyöalustan toimimaan lähes veloituksetta.

Kuinka verkossa yhdessä työskentely voi auttaa tai nopeuttaa projektien valmistumista? Auttaisiko se jos saisit nähdä omaan työhösi liittyvät tiedostot siellä missä milloinkin työskentelet? Nopeuttaisiko se, että kolleegat, joiden panosta tarvitset oman työsi edistymiseen voivat lisätä tai kommentoida suoraan tiedostoasi? Toisin sanoen ei enää sähköpostilla lähetettäviä hajanaisia tiedostoja vaan ajantasainen arkisto kaikkien osallistujien käytössä siellä missä tarvitaan ja silloin kun tarvitaan.

Tehdään yhdessä verkkoihmeitä!