404

Kuinka saat näkyvyyttä verkossa ja lisää sopivia asiakkaita? 

Hyvä sisältö on nettisivujen ylivoimaisesti tärkein kilpailuetua tuottava asia. 

Yrittäjä tiedätkö kuka osaa parhaiten kertoa yrityksestäsi ja tuotteistasi / palveluistasi? Onko verkkokirjoittaminen Sinusta peloittavaa? Entäs jos kaikki näkee ja joku nauraa yrityksellesi. Käännä asia toisinpäin, mitä jos kukaan ei näe eikä edes naura? Todellisuudessa joudut kirjoituksillasi houkuttelemaan lukijoita eli kilpailemaan heidän mielenkiinnostaan.

Miksi lähtisit tekemään verkkomarkkinointia? Minkä tavoitteen asetat itsellesi? Tavoitteen pitää olla konkreettinen esim. 10 uutta kontaktia viikossa tai lisää kauppaa jne.

Verkoston työskentelyn helpottamiseksi - Konsti.
Verkoston työskentelyn helpottamiseksi – Konsti.

Opi ja tee -työpajassa saat valmennusta ja uusia ideoita siihen, kuinka teet saapumissivun WordPressillä. Optimoit tekstin hakukoneille sopivaksi ja opit ehkä uusia sovelluksia hallitsemaan markkinointia ja myyntiä. Sinulla ei tarvitse olla omalla tietokoneella muuta kuin nettiyhteys ja uuden oppimiseen haluava mieli. Työpajaan mahtuu kerrallaan vain kuusi seppää, joten varaa heti paikkasi.

Sähköinen markkinointi –työpaja ma 16.2.2015.

Kesto 4 iltaa klo 16 – 20: ma  16.2.,  to 26.2.,  ke 4.3. ja ke 8.4.2015

  1. Tehdään markkinointikampanja valitulle kohderyhmälle: hakusanat, tekstit ja kuvat.
  2. Opiskellaan Zoho-pilvipalvelulla hallitsemaan myyntiä ja markkinointia.
  3. Rakennetaan saapumissivusto WordPressillä, johon liitetään Analytics seurantaa varten.
  4. Tehdään some-markkinointia (Facebook, Twitter, Instagram)
  5. Tiedotetaan Mailchimp-uutiskirjeillä.
  6. Loppuraportti: tavoitettiinko kohderyhmä, saatiinko kävijöitä sivuille ja onnistuiko kampanja?Ota mukaasi oma laite, jonka voi yhdistää nettiin.

Ohjelmassa voi olla Sinulle uusia työkaluja, kuten Zoho, Mailchimp ja Instagram. Niitä ei kannata säikkyä, aloituksessa ne ovat veloituksettomia ja hinnoittelu on usein käytön mukaan. Ne auttavat hallinoimaan markkinointia ja myyntiä ja siitähän se kenkä useimmiten puristaa. Tekstit, videot ja kuvat koostetaan WordPress-järjestelmällä, joka on helppo ja käyttäjäystävällinen.  Wordpressistä on valittavana joko kokonaan ilmainen tai omalle palvelimelle ladattava SQL-tietokannan vaativa järjestelmä. Alkuvaiheessa kehoitan valitsemaan jonkin valmiin pohjan, johon on helppo lisätä verkkosisältöä.

Kannustan Sinua rohkeasti tulemaan mukaan ja astumaan mukavuusalueesi ulkopuolelle. Se on ainoa tapa löytää uusia, parempia polkuja kuljettavaksi. Näissä työpajoissa on korkeintaan kuusi osallistujaa. Tavoitteena on tehdä ryhmätöitä esimerkiksi yrityksen tai tuotteen hakusanojen ideariihessä, lisäksi saat ryhmästä apua testausvaiheessa.

Osallistujilla on käytössään Konsti-verkkoalusta, joten myös lähivalmennusten välissä saat palautetta ja vastauksia kysymyksiisi.

lmoittaudu mukaan nyt:

[breezingforms name=”Digimarkkinointi”]

Jätä kommentti